Ders Kayıtları, Kayıt Yenileme ve Harç İşlemlerine ilişkin Duyuru

Kayıt Yenileme Duyurusu İçin Tıklayınız!

Harç Ücretleri İçin Tıklayınız!.

Ders kayıtları ve harç işlemleri  5 - 17 Eylül 2017 tarihleri arasındadır. Ders kayıtlarında seçilecek derslere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Adalet ve Adalet (İ.Ö.) Programları seçilecek dersler için tıklayınız.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sosyal Güvenlik ve Sosyal Güvenlik (İ.Ö.) Programları seçilecek dersler için tıklayınız.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri  (İ.Ö.) Programları seçilecek dersler için tıklayınız.

Ders kayıt ve yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağını görmek için tıklayınız.

Ders kayıtları sırasında karşılaşacağınız sorunlar ve sorularınız için program danışmanınıza başvurmanız gerekmektedir. Danışmanlık listesine ulaşmak için  tıklayınız.