YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ

ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ VE KONSEY SEÇİM DUYURUSU

Üniversitemizin Fakülte/Yüksekokul/ Enstitü/ /Meslek Yüksekokullarının öğrencisi bulunan Bölüm/Anabilim Dalı/Anasaat Dalı/Programları için Öğrenci Temsilcileri seçimi yapılacaktır. Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrenci Temsilcileri ve Konseyi Yönergesinde yer alan aday olacak öğrencilerde aranacak şartları sağlayan öğrenciler,  öğrencisi olduğu Bölüm/Anabilim Dalı/Anasaat Dalı/Programları için adaylık başvurularını Üniversitemiz kalite.bozok.edu.tr adresinden veya Fakülte/ Yüksekokul/ Enstitü/ /Meslek Yüksekokullarının öğrenci işleri biriminden temin edebilecekleri başvuru formunu (YBÜ-FRM-089) doldurarak ve ekinde istenen belgeleri ekleyerek öğrencisi olduğu Fakülte/ Yüksekokul/ Enstitü/ /Meslek Yüksekokul öğrenci işleri birimine 19 Ekim 2018 tarih mesai saati bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Zamanında veya eksik belgeler ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Rektörlük

Forma ulaşmak için tıklayınız.