Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Tarafından Çalışma Bakanlığına Ziyarette Bulunuldu

Yer: Çalışma Bakanlığı

Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL ve Yozgat Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat DENİZ tarafından, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülmekte olan proje çerçevesinde Çalışma Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversitelerin “Sosyal Güvenlik” programlarında uygulanabilir, ölçülebilir, sürdürülebilir, interaktif uygulamalarla desteklenmiş kaliteli bir eğitimin verilebilmesi için Üniversite ile konunun en büyük paydaşı olan Sosyal Güvenlik Kurumunun ortak çalışma yapmasının amaçlandığı proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarette SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim DAĞLI, SGK Başkan Yardımcısı Orhan KOÇ ve SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa SÜLBÜ ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde bu proje ile Sosyal Güvenlik öğrencilerine gelecekteki işleri konusunda sadece dersteki teorik bilgilerle eğitmekle kalmayıp gerçekçi bir şekilde hayatın şartlarına hazırlayarak Sosyal Güvenlik Kurumunun yetişmiş eğitimli insan kaynağı ihtiyacını karşılamanın amaçlandığı belirtildi.

Ziyaretlerde, öğrencilerimize kurumun ihtiyaçlarına yönelik eğitim verebilmek için gerekli olan müfredat içerikleri ve düzenlemelerin nasıl olması gerektiği, bu konuda projenin içeriğinden etkilenecek başta Sosyal Güvenlik Kurumu olmak üzere diğer paydaşlar ile bir araya gelerek nelerin yapılabileceğine dair değerlendirmeler yapıldı.

Bu çerçevede Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürü Nejat DENİZ'le birlikte önce Göstermiş oldukları ilgiden dolayı SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim DAĞLI'ya, SGK Başkan Yardımcısı Orhan KOÇ'a, SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa SÜLBÜ'ye Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu olarak teşekkürlerimizi arz ediyoruz.