Mezuniyet Töreni

Yer: Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda mezuniyet heyecanı yaşandı.

Protokol, yüksekokulumuz akademik ve idari persenoli ile son sınıf öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen tören Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL'in açılış konuşması ile başladı.

Bozok Üniversitesinin tanıtımı ve mezun olan öğrencilerin fotoğraflarından oluşan albümün gösterilmesi ile devam eden törende, mezun olan öğrencileri temsilen öğrencilerimizden Adnan UTKU bir konuşma yaptı.

Yüksekokul ve programlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninin bitmesiyle Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası tarafından konser verildi. Konser bitiminde Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL tarafından  törene katkılarından dolayı Yozgat Belediyesine ve Orkestraya teşekkürlerini bildirdi.

Konserin bitiminde topluca kep atan öğrenciler mezuniyet heyecanını, kendilerini yetiştiren aileleri, eğitim hayatına katkıda bulunan akademisyenler ile birlikte yaşadı.