Yeni Başlayan Öğrencilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

03.10.2016 Pazartesi günü saat 16:00'da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi ile ilgili, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL, Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülçin EROKSAL ÜLGER, Mdr. Yrd. Öğr. Gör.  Fatma ÇELİK ve Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Mahmut YILDIRIM tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı Ulu önder Atatürk ve tüm aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL, geleceğimizin teminatı olan gençlerin daha kaliteli eğitim almalarını sağlamanın temel hedefimiz olduğunu, bunun için gerekli her türlü çabanın sarf edildiğini belirterek, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin başarılarını kutladı.

Açılış konuşmasının ardından Hukuk Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülçin EROKSAL ÜLGER, OBS sisteminin kullanımı, dikey ve yatay geçiş sınavları ile derse devam konularından bahsetti.

Mdr. Yrd. Öğr. Gör.  Fatma ÇELİK genel kullanım alanlarında uyulması gereken temel kurallardan bahsetti.

Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Mahmut YILDIRIM, Disiplin Yönetmeliği ve uyulması gereken kurallardan bahsetti.

Bilgilendirme toplantısı öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının akabinde dilek ve temenniler ile sona erdirildi.