Sosyal Güvenlik Kurumu Bilgilendirme Toplantıları - 1

2016 yılında yapılan görüşmeler sonrasında Sosyal Güvenlik Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu işbirliği çerçevesinde Sosyal Güvenlik Programı öğrencilerimizin teorik bilgilerinin geliştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Bu karar çerçevesinde Yüksekokulumuzda SGK Yozgat İl Müdürlüğü personelince öğrencilere dönük bilgilendirme toplantısının ilki gerçekleştirilmiştir.

Yapılan programa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yozgat İl Müdür Yrd. Adnan ÜNAL, SGK Yerköy İlçe Müdürü Ekrem GÜNEY, SGK Yozgat İl Müdürlüğü personeli, İş Kur Uzmanları Abdulkadir KARADUMAN ve İbrahim EKİNCİ ile Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmışlardır.

Program Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep TEMEL tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Programda SGK Yozgat İl 4/B Tescil Hizmet Servis Şefi Semra BAŞGÜL’ün verdiği 4/B Sigortalı Tescil Ve Hizmetleri hakkında genel bilgilerden sonra, 4/A Sigortalı Tescil Hizmet Servis Şefi Fatih SARI tarafından da 4/A Sigortalı Tescil Ve Hizmet Servisi hakkında geniş bilgiler verildi. Akabinde Yurtdışı İşçi Hizmet ve Borçlanma Servisi Yetkili VHKİ Seher ÇELİKBAŞ tarafından Yurt Dışı Borçlanma İşlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Program öğrencilerimiz tarafından kurum personeline yöneltilen soruların cevaplanması ile sona erdi.