Sosyal Güvenlik Kurumu Bilgilendirme Toplantıları - 3

Yüksekokulumuzda SGK Yozgat İl Müdürlüğü personelince öğrencilerimize yönelik bilgilendirme toplantısının üçüncüsü gerçekleştirilmiştir.

Yapılan programa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yozgat Merkez Müdürü Ercan KAYMAZ, SGK Yerköy İlçe Müdürü Ekrem GÜNEY, SGK Yozgat İl Müdürlüğü personelleri ile Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmışlardır.

Programda SGK Yozgat İl İş Yeri Tescil ve İşveren İşlemleri Servis Şefi Bekir BAĞCI, Yetkili VHKİ Cahit ÇITAK ve Servis Memuru Mehmet SUNGUR sunum yaptılar. Yapılan sunumlarda İş Yeri Tescil ve İşveren İşlemleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Program öğrencilerimiz tarafından kurum personellerine yöneltilen soruların cevaplanması ile sona erdi.