Konferans: Gençlerde Kişisel Gelişim ve Takım Ruhu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Yozgat Bozok Üniversitesi Medeniyet ve Kültür Topluluğunun davetlisi olarak 14 Nisan 2017 Cuma günü "Gençlerde Kişisel Gelişim ve Takım Ruhu" konulu konferans verdi.

Konferans programı yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun bir ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu program kapsamında konuşan Öğr. Grv. Göksel “Günümüz işletmeleri ve çalışanları adı konmamış büyük bir rekabet ortamında ayakta kalmaya çabalıyorlar. İş arayacak olan öğrencilerin rekabet ortamına hazır olmaları gerekiyor. Hayır demek kolay çünkü evet deyince yapılacak çok iş çıkıyor.” diyerek entellektüel sermayenin önemini ve değişimlere açık olmanın gerekliliğini, bunları yaparken kişisel engellere direnerek cesaretli olmanın zorunluluğunu vurguladı.

Konferans, katılımcı öğrenci ve öğretim elemanlarına kitap imzalayarak hediye eden Türker Göksel'e günün anısına plaket verilmesi ile sona erdi.