Spor Müsabakaları

Yer: Yozgat Bozok Üniversitesi

Yozgat Bozok Üniversitesi 11. Spor Şenliklerine Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri de Erkek Futbol Takımı, Erkek Voleybol Takımı, Erkek Basketbol Takımı ve Bayan Voleybol Takımı ile katılım sağladı.

Yapılan müsabakalar sonucunda şampiyon olan Bayan Voleybol Takımımıza ödüllerini Yozgat Belediye Başkanı Sayın Kazım ARSLAN takdim etmiştir.

Yapılan müsabakalar sonucunda Erkek Voleybol Takımımızda Yerköy İlçe Spor Müsabakalarında 3. olmuştur.

Spor etkinliklerine katılan tüm öğrencilirimize Öğr. Gör. Abdurrahman GÖNDÜRÜ tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.

Takımları çalıştıran Öğr. Gör. Abdurrahman GÖNDÜRÜ'ye katkılarından dolayı Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet ERTEM tarafından plaket verilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.